Hogyan regisztrálhat álláskeresőként?

1. Általános jelentkezés

Általános jelentkezés az A-Credit 2000 Kft. munkavállalói adatbázisába

Ehhez nem kell mást tennie, mint a lap tetején található "Általános jelentkezés" menüpontba belépve, kitölteni a megjelenő adatlapot, majd csatolni és feltölteni a kívánt mellékleteket (önéletrajz, motivációs levél, bizonyítványok, stb.) az adatlap alján.

Az adatlap kitöltése után, a "Mentés" gombra kattintva adatait beküldi adatbázisunkba, amellyel egy időben egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk ki Önnek. Ebben a visszaigazoló e-mailben található egy link, amelyre mindenképpen szükséges rákattintani ahhoz, hogy érvényesítse a regisztrációkor megadott e-mail címét, illetve ezzel aktiválja saját jelöltfiókját. Amennyiben nem kattint az aktiváló linkre, adatai nem kerülnek véglegesítésre, így kollégáink nem tudják feldolgozni azt, vagy figyelembe venni a későbbi munkatárs keresésekor. Amennyiben egyetlen aktuális állásajánlatunk sem nyeri el tetszését, akkor álláshirdetés megpályázása nélkül is feltöltheti önéletrajzát rendszerünkbe. Így olyan pozíciókról kaphat tájékoztatást, amelyik a végzettségének és/vagy a szakmai tapasztalatának megfelelő.

2. Jelentkezés konkrét álláshirdetésre

Amennyiben aktuális állásajánlataink böngészése közben talált olyan pozíciót, amelyet szívesen megpályázna, nincs más dolga, mint a hirdetés alatt elhelyezett "Jelentkezés" ikonra kattintani.

Rendszerünk ekkor átirányítja Önt az adott álláshirdetés saját jelentkezési lapjára, amelyen keresztül a kiválasztott pozíciót tudja megpályázni, de egyúttal bekerül az A-Credit 2000 Kft. jelölt adatbázisába is.

Az adatlap kitöltése után, a "Mentés" gombra kattintva adatait beküldi adatbázisunkba, amellyel egy időben egy automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk ki Önnek. Ebben a visszaigazoló e-mailben található egy link, amelyre mindenképpen szükséges rákattintani ahhoz, hogy érvényesítse a regisztrációkor megadott e-mail címét, illetve ezzel aktiválja saját jelöltfiókját. Amennyiben nem kattint az aktiváló linkre, adatai nem kerülnek véglegesítésre, így kollégáink nem tudják feldolgozni azt, vagy figyelembe venni a későbbi munkatárs keresésekor.

Amennyiben Ön korábban már regisztrált munkaerő toborzó-kiválasztó rendszerünkbe, akkor belépés után mindössze 2 kattintással megpályázhatja bármelyik álláshirdetésünket: ehhez nem kell mást tennie, mint a "Jelentkezem" gomb felett elhelyezett "Belépés" linkre kattintani. Ezzel rendszerünk beazonosítja Önt, és nem kéri újból a regisztrációs űrlap kitöltését.

3. Regisztrált felhasználók belépése a rendszerbe / jelöltfiók funkciók

a.) Belépés az A-Credit 2000 Kft. rendszerébe

A www.jobmax.hu oldalon, a felső menüsorban található a "Bejelentkezés" menü. Belépéshez nem kell mást tennie, mint  a megfelelő cellákba beírni a regisztrációkor megadott e-mail címét és jelszavát, majd a "Belépés" gombra kattintani.

b.) Jelöltfiók funkciók

A www.jobmax.hu rendszere lehetőséget ad Önnek korábbi jelentkezéseinek nyomon követésére. Amennyiben regisztrál rendszerünkbe, belépés után elérhetővé válik az ún. "Jelöltfiók" menü (baloldalon, a bejelentkezési felület helyén), amelyen keresztül regisztrációját, jelszavát, e-mail címét, önéletrajzát, feltöltött dokumentumait menedzselheti, illetve megtekintheti a kiválasztást végző kollégáink visszajelzéseit korábbi jelentkezései kapcsán.